Vaihtolavacom Oy on vuonna 1962 perustettu yritys, joka tarjoaa ympäristö- vaihtolava- ja kuljetuspalveluita. Tällä hetkellä kalustoomme kuuluu yli 70 kuorma-autoa, noin 2200 vaihtolavaa, pakettiautoja sekä erilaisia työkoneita. Tällä hetkellä Vaihtolavacom Oy:llä on kolme toimipistettä: yksi Espoon Juvanmalmilla ja kaksi Helsingin Tattarisuolla. Vaihtolavacom Oy:n omistaa ruotsalainen Sortera.

Nyt etsimme tilausten vastaanottoon ja asiakaspalveluun reipashenkistä ja sujuvapuheista vahvistusta.

Tilausten vastaanotossa toimit yhdessä tilausten vastaanoton tiimin kanssa ja huolehdit siitä, että tilauksen lähtötiedot tulevat sähköiseen asiakasjärjestelmäämme asiakkaan tilauksen mukaisesti. Lisäksi toimit linkkinä asiakkaan ja ajojärjestelyn sekä myyntitiimin välillä.

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Merkittävä osa tilauksista tulee toistaiseksi puhelimen välityksellä, joten reipas puhelimessa asioimisen taito tai tahtotila sen oppimiseen on välttämätöntä. Hyvästä huumorintajusta ja paineensietokyvystä ei ole haittaa. Asiakaspalvelutyöntekijän koulutustausta voi olla joko kaupalliselta tai logistiikan alalta. Otamme huomioon myös alanvaihtajat. Osaamisvaatimuksena ovat perustasoiset tietotekniset taidot (MS Office, jne.) sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan työkokemus asiakaspalvelusta tai logistiikka-alalta sekä englannin ja ruotsin kielen taito.

Työtehtävästä antaa lisätietoja Satu-Maria Jauhiainen joko sähköpostitse satu-maria@vaihtolava.com tai puhelimitse 040-524 0909.

Mikäli tunnistat itsesi tavalla tai toisella kuvauksesta, niin lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen satu-maria@vaihtolava.com. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.