Vuosi vaihtui ja sanonnan mukaan – uusi vuosi ja uudet kujeet – pitää hyvinkin paikkansa. Vuoden vaihtuessa 2023 puolelle, on Vaihtolavacom Oy:n vihreä kalusto löytynyt myös Tampereelta.  Tampereella saatavilla ovat Vaihtolavacom Oy:n ympäristö-, vaihtolava- ja suursäkkipalvelut. Vaihtolava- ja suursäkkipalvelut toteutetaan totuttuun tapaan oikea-aikaisesti ja asiakaslähtöisesti. Vaihtolavapalveluiden vasteaika on Tampereella 6 h tilauksesta ja suursäkkipalveluiden 48 h tilauksesta. Myös Tampereella, päivystämme 24/7!

Myös Tampereella käytössämme on monipuolinen kuorma-autokalusto. Monipuolinen kuorma-autokalusto mahdollistaa sen, että olipa kyseessä sokkeloinen rakennustyömaa tai taloyhtiön ahdas porttikongi, toimitamme vaihtolavat ja suursäkit kohteeseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ja hyväksi havaittuun tapaan, asiakas voi seurata toimituksemme etenemistä sähköisestä asiakasraportointijärjestelmästämme. 

Oli tarve sitten ympäristöpalveluille, vaihtolavalle, roskalavalle, jätelavalle, romulavalle, talkoolavalle, kivilavalle, työkoneen siirrolle, suursäkeille, rakennustyömaan toimivalle jätehuollolle tai lajitteluneuvonnalle, niin tuttu numero palvelee ympäri vuorokauden 050 -2005.