Vaihtolavacom Oy on vuonna 1962 perustettu yritys, jonka omistaa ruotsalainen Sortera Group. Vaihtolavacom Oy tarjoaa ympäristö-, vaihtolava- ja kuljetuspalveluita Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Tällä hetkellä kalustoomme kuuluu 77 kuorma-autoa, noin 2200 vaihtolavaa, pakettiautoja sekä erilaisia työkoneita. Vaihtolavacom Oy:llä on kaksi toimipistettä: yksi Espoon Juvanmalmilla ja toinen Helsingin Tattarisuolla. Nyt etsimme Helsinkiin myynnin ja asiakastyön vahvistukseksi myyntipäällikköä/myyjää!

Myyntipäällikön tehtävässä toimit yhdessä muun organisaation kanssa laajassa asiakaskentässä, johon kuuluu eri toimialojen yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita. Tärkein tehtäväkenttäsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja myynnin kenttätyössä. 

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä tietysti myyntihenkinen. Hyvä huumorintaju on lähes välttämätön. Eli haussa on olemassa olevaan porukkaan sopiva persoona, jolla riittää virtaa pysyä menossa mukana sekä motivaatiota oppia uutta.

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo pidemmän työkokemuksen omaava henkilö. Myyntipäällikön koulutustausta voi olla joko kaupalliselta alalta tai logistiikan alalta. Osaamisvaatimuksena ovat perustasoiset tietotekniset taidot (MS Office, jne.) sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä välttävä englannin kielen taito. Eduksi katsotaan työkokemus B2B-myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta tai logistiikka-alasta. Työnkuva edellyttää liikkumista Uudenmaan alueella sekä myös muualla Suomessa. 

Tarjoamme rennon ja dynaamisen työyhteisön ilman turhia organisaatiolokeroita sekä mahdollisuuden vaikuttaa omalla näkemykselläsi yrityksen asiakashoidon ja myynnin kehittämiseen. 

Työtehtävästä antaa lisätietoja EHSQ- ja hallintojohtaja Satu-Maria Jauhiainen joko sähköpostitse satu-maria@vaihtolava.com tai puhelimitse 040-524 0909.

Mikäli tunnistat itsesi tavalla tai toisella kuvauksesta, niin lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen satu-maria@vaihtolava.com. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.10.2022. Paikka(t) täytetään välittömästi sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.